Geen database, maar een fanbase met tolken en vertalers

Door: admin | Geplaatst op: 28 aug. 2017

Tolken Select maakt geen gebruik van een database, maar een fanbase. Dankzij onze geweldige fanbase met professionele en vakbekwame tolken en vertalers heffen wij de taalbarrière op, zodat u efficiënt zaken kunt doen.

Wie kiest u om voor u te tolken of te vertalen?

Utopie of werkelijkheid? De mogelijkheid om zelf een tolk of vertaler te kiezen is belangrijk. De tolk is immers het visitekaartje voor je onderneming en de vertaling moet aansluiten bij uw wensen en moet uw bedrijf vertegenwoordigen. Toch is het vaak een heel karwei voor ondernemers en instanties om een tolk of vertaler te zoeken. Begrijpelijk dat er dan wordt gezocht naar een bemiddelaar voor tolk- en vertaaldiensten. Het is misschien iets duurder, maar je hebt één loket voor tolk- en vertaaldiensten en bij uitval of ziekte is er vervanging geregeld. Daarnaast zijn de tarieven helder en hoef je niet voor iedere tolk- of vertaaldienst opnieuw te onderhandelen.

AirTnV

Platforms zijn de nieuwe manier van werken. Hoe wil een bedrijf of zorgverlener een tolk of vertaler vinden? Die zoekt via Google. Niet voor niets is Google een succesvol gratis platform. Google verdient geld met alleen het samenbrengen van producent en consument. In de toekomst wordt Tolken Select wellicht ook een online platform voor tolk- en vertaaldiensten en bepaald de klant zélf welke tolk of vertaler het beste bij de opdracht past. Op dit moment zijn we nog niet zover dat dit platform realiteit is, maar zorgt het team van Tolken Select ervoor dat de juiste tolk of vertaler wordt gematcht met uw opdracht.

No cure? No pay

Uw organisatie steunt op professionals via Tolken Select die kennis en inzet op de juiste manier combineert. Het vinden van de juiste mensen voor een juridische tolkdienst, een project voor inburgering of een internationale meeting is vaak een tijdsintensieve taak. Tolken Select neemt deze taak dan ook graag van u over. No cure? No pay. En dus geen risico voor u.

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van professionele (beëdigde) tolken en vertalers om taalbarrières op te lossen. Dit doen we door het inzetten van tolken op locatie, telefonische tolkondersteuning en het (beëdigd) vertalen van documenten, websites en teksten.

En ja, hiervoor gebruiken wij onze fanbase!

Meer informatie over onze werkwijze?

We staan u graag te woord. U kunt ons bellen via 088-0600300, maar mailen kan ook naar info@tolkenselect.nl.