Het Tolk- en Vertaalcongres op 9 en 10 maart in Breda

Door: admin | Geplaatst op: 26 feb. 2018

Een congres voor tolken en vertalers

Dit unieke tweedaagse congres met als thema “The Language Industry 4.0: Embracing the future?”, staat in het teken van kennis delen, discussie en entertainment. Het congres biedt veel praktische informatie, inspiratie en een heldere visie op de toekomst in de tolk- en vertaalbranche. Daarnaast zijn er volop netwerkmomenten, waarbij u maar liefst 750 collega’s uit de vertaalbranche kunt ontmoeten. Kortom: een congres waar u bij aanwezig MOET zijn!

Met korting naar het congres

Wij zijn blij met uw inzet als tolk/ vertaler en om onze dank te laten blijken, geven wij u graag de mogelijkheid om met korting deel te nemen aan het Tolk- en Vertaalcongres.

Als u interesse heeft om gebruik te maken van de speciale relatiekorting, dan kunt u via het mailadres info@tolkenselect.nl uw naam (voornaam + achternaam + mailadres) doorgeven. Wij geven uw naam door aan het secretariaat van het Tolk- en Vertaalcongres die u uit zal nodigen voor het congres.

Dit kan tegen aantrekkelijke voorwaarden. U kunt zich tegen het gereduceerde tarief van € 140,00 (2 dagen, normaal € 180,00) of € 90,00 (1 dag, normaal € 125,00) exclusief btw registreren voor het congres.

PE-punten

Er zullen PE-punten worden toegekend voor uw deelname aan het congres.

  • Voor deelname op vrijdag: 5 PE-punten
  • Voor deelname op zaterdag: 4 PE-punten

De certificaten van deelname worden na afloop van het congres per mail aan u toegestuurd via secretariaat@tenvcongres.nl. Eveneens ontvangt u dan het portfolio van de conferentiedag(en) waaraan u heeft deelgenomen, zodat u zelf uw PE-punten kunt aanvragen. Via ‘Mijn Wbtv’ kunt u het certificaat en het portfolio uploaden om uw PE-punten te laten registreren.

Wij nodigen u van harte uit om gebruik te maken van deze mooie actie.

Graag tot ziens in Breda!