Meer informatie over Syrië en Syriërs

Door: admin | Geplaatst op: 25 sep. 2017

We horen regelmatig van mensen die werken met Syriërs dat ze graag meer willen weten over Syrië en Syriërs. Het gaat daarbij over informatie over het land, de gewoonten, gebruiken, religies en de gesproken ta(al)en binnen Syrië.

We kunnen u meer over vertellen over Syrië en Syriërs!

Bij Tolken Select is een Arabist werkzaam, die u kan vertellen over de geschiedenis van Syrië en de politieke ontwikkelingen. Hij kan u ook vertellen over gewoonten en gebruiken, geloofsuitingen en beleving. De kennis die u vergaart zal u meer inzicht geven hoe het (dagelijkse) leven er uitziet in Syrië, waarom Syriërs zijn gevlucht, hoe met samenleeft en wat de verwachtingen zijn van Syriërs in Nederland.

Iedereen die betrokken is bij Syriërs, als buur, goede vriend, begeleider of werkgever zal na de informatiesessie meer kennis en begrip hebben over Syrië als land en Syriërs als medelanders.

Boek een arabist en Syrië kenner

U kunt een arabist reserveren voor een informatiesessie, via info@tolkenselect.nl of telefonisch via 088-0600300. Wij bespreken uw wensen en zorgen ervoor dat u antwoorden krijgt op uw vragen en dat u goed geïnformeerd over Syrië en haar bewoners de informatiesessie afsluit.

Informatiesessie

Een informatiesessie staat gepland op donderdagavond 19 oktober van 19:00 tot 20:30 uur in Zeewolde. De kosten bedragen €35,00 inclusief btw en een kopje koffie of thee. Wij hopen u snel te mogen informeren, Ahlén [Welkom].