Vertaaldiensten

Vertaaldiensten

Tolken Select werkt landelijk en is een full service taal- en communicatiebureau. Wij helpen onze opdrachtgevers met het verbeteren van de communicatie tussen klanten en leveranciers als er taal- en cultuurverschillen spelen. De ervaren vertalers van Tolken Select geven u de zekerheid dat de boodschap goed overkomt.

Brieven, artikelen, notities of presentaties in een andere taal nodig? Het Tolken Select vertaalbureau zorgt voor een mondelinge of schriftelijke vertaling door hoogopgeleide en ervaren native speakers. Wij hebben een uitgebreid netwerk van deskundige vertalers, ervaren trainers, tekstschrijvers, tekstredacteuren en adviseurs met wie wij nauw samenwerken ten behoeve van een optimale dienstverlening voor u. Door middel van deze groep professionele vertalers kunnen we onze vertaaldiensten toespitsen op uw wensen en aanbieden op verschillende niveaus: van eenvoudige kleine vertalingen tot spoedopdrachten, beëdigde vertalingen en grotere vertaalopdrachten. Een geruststellende gedachte.

Branchevereniging VViN

Tolken Select is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN). Lees meer >>

 

euatc_vvin_logos.jpg

Vertaalbureau: ontzorgen

Tolken Select werkt met specifieke software die elke opdracht in projectvorm start, beëindigt en bij een volgende keer weer heropent. Uw contact werkt nauw samen met de rest van het Tolken Select team. Zo wordt er intern optimaal met elkaar gecommuniceerd. Voor elke taal, specialisatie en ieder vakgebied is er een passende vertaler. Al bij de aanvraagfase wordt er een duidelijk profiel gemaakt van uw opdracht en uw wensen. Pas daarna wordt de meest geschikte vertaler ingezet.

Als klant heeft u maar één aanspreekpunt: Tolken Select. Wij maken afspraken met u en zorgen voor de planning en de uitvoering van uw vertaalopdracht. U kunt er op vertrouwen dat uw vertaling door onze specialisten vakkundig wordt uitgevoerd. Wij nemen u alle zorg uit handen en verlenen een u een vertrouwelijke, persoonlijke en adequate vertaaldiensten. Een geruststellende gedachte.

Jaarafspraken

Wanneer u regelmatig tolk- en vertaaldiensten nodig heeft dan maakt Tolken Select jaarafspraken. Dit betekent dat gedurende de looptijd van het contract er geen verschillen in prijs en kwaliteit optreden. Daar zorgt Tolken Select voor, zodat de continuïteit van dienstverlening geen gevaar loopt.

Raamovereenkomst

Met verscheidene partijen hebben wij een exclusieve raamovereenkomst voor het verzorgen van al het vertaalwerk.

Wij zetten de klant centraal. In onze dienstverlening hechten wij, naast een professionele houding, veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, waardoor onze dienstverlening efficiënt en effectief kan worden uitgevoerd. Als klantpartner is onze bedrijfsvoering gericht op 'ontzorgen' en het bieden van de juiste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Niet alleen vandaag of morgen maar ook op de langere termijn. Wij streven altijd naar een goede en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Kortom, u kunt uw vertaling of het plannen en uitvoeren van een tolkdienst met een gerust hart aan ons overlaten, dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en kunt u zich volledig concentreren op andere belangrijke zaken.

Beëdigde vertalers

Alle beëdigde vertalers van Tolken Select zijn ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en houden zich aan de gedragscode voor tolken en vertalers. Daarnaast hebben alle vertalers een geheimhoudingsverklaring ondertekendDe vertaalde documenten voldoen hierdoor aan de gestelde eisen en worden nationaal en internationaal erkend.

Contact

Geïnteresseerd naar de tolk- en vertaalservices die Tolken Select u kan bieden? Neem contact op met één van onze medewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via het contactformulier. Voor meer informatie over het Tolken Select vertaalbureau en onze vertaaldiensten kunt u altijd bellen naar 088-0600 300. Wij helpen u graag verder.