Registreren

Samenwerken en registreren

Tolken en vertalers

Tolken Select is voortdurend op zoek naar gekwalificeerde tolken en vertalers in alle talen en dialecten. Onze voorkeur gaat uit naar gesprekstolken, consecutief tolken, simultaan tolken, congrestolken en fluistertolken. Wilt u zich registreren voor ons tolk- en vertalersbestand en samenwerken met Tolken Select? Vul het registratieformulier zo volledig mogelijk in zodat wij u kunnen inzetten voor ons vertaalbureau en tolkbureau.

Registreren

Op dit moment heeft Tolken Select behoefte aan verdere uitbreiding van het tolkenbestand in de talen: Arabisch (Syrisch-Libanees), Arabisch (Irakees), Afar, Bilen, Dendi/Zarma|, Edo, Fur, Runyakole, Saho, Tigré.

Toekenning opdrachten

Voor enkele afnemers zijn wij verplicht beëdigde tolken en vertalers uit het Rbtv (website Bureau Wbtv) in te zetten voor tolk- en vertaalopdrachten. Als er geen Rbtv tolk of vertaler beschikbaar is, selecteren wij een tolk of vertaler via de Uitwijklijst. Mocht ook daar geen tolk of vertaler beschikbaar zijn dan benaderen we overige tolken en vertalers die zijn geregistreerd in het register van Tolken Select. Indien u niet ingeschreven staat bij het Rbtv dan adviseren wij u dit alsnog te doen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het Bureau Wbtv. Overigens zetten wij ook zeer regelmatig professionele tolken en vertalers in voor niet beëdigde opdrachten en diensten voor overige klanten zoals notarissen, gemeentes, ziekenhuizen en zorginstellingen etc.


Opdrachtgevers

Op zoek naar een professionele tolk voor uw tolkopdracht? Dan bent u bij Tolken Select aan het juiste adres!

Wilt u cliënten comfort bieden door een persoonlijke tolk in te schakelen? Of heeft u snel telefonische of schriftelijke taalondersteuning nodig? Tolken Select is een servicebureau gespecialiseerd in tolk- en vertaaldiensten. Als klant heeft u maar één aanspreekpunt: Tolken Select. Wij werken nauw samen met zelfstandige, enthousiaste en professionele tolken en vertalers die staan voor kwaliteit en dienstbaarheid.

Door de actieve samenwerking met tolken en vertalers is het eenvoudiger en voordeliger om specialistische tolken voor iedere denkbare talencombinatie en op elk vakgebied in te schakelen. Wij beschikken over een uitgebreid tolkenbestand en vertalersbestand met ervaren tolken en vertalers met specialisaties voor de meest uiteenlopende vakgebieden. Onze tolken en vertalers kennen de terminologie van uw vakgebied en bieden uitstekende ondersteuning bij (bijvoorbeeld) zorginstellingen, politie en justitie, IND, maar ook bij uw zakelijke onderhandelingen of bedrijfsbezoeken.

Uiteraard kunt u vertrouwen op de vakkundigheid en discretie van al onze tolken en vertalers. Zij zijn opgeleid en getraind om op professionele wijze gesproken en geschreven taal in allerlei verschillende situaties te vertalen. Kortom, u kunt uw vertaling of het plannen en uitvoeren van een tolkdienst met een gerust hart aan ons overlaten, dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en kunt u zich volledig concentreren op andere belangrijke zaken.

Geïnteresseerd naar de tolk- en vertaalservices die Tolken Select u kan bieden? Neem contact op met één van onze medewerkers.

Contact


Dáárom Tolken Select

De dienstverlening en advisering is van Tolken Select klantgericht, waarbij samenwerken, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

  • Ontzorgen: wij verzorgen uw tolkopdracht en/of uw vertaalopdracht van a tot z!
  • Deskundige tolkdiensten en vertaaldiensten met een aantrekkelijk prijskaartje.
  • Wij leveren gecertificeerde beëdigde tolken.
  • We leveren beëdigde vertalingen.
  • Vast contactpersoon die met u meedenkt voor een solide, flexibele en adequate dienstverlening op maat.
  • Specialist op het gebied van tolken bij overheidsinstellingen en het bedrijfsleven.

Vragen

Heeft u nog vragen? Bel ons 088-0600 300 of mail naar info@tolkenselect.nl. Wij helpen u graag verder.