Tolken Select heeft de training ‘Zakelijk & sociaal Nederlands voor tolken en vertalers’ al een paar jaar in het vaste aanbod. Een uiterst succesvolle en leerzame training waarin wordt gewerkt aan professioneel en zelfverzekerd taalgebruik in uiteenlopende situaties. En waarmee maar liefst 42 PE punten verdiend kunnen worden.

Met ingang van 1 september 2013 krijgen de taaltrainingen van Tolken Select een nieuwe vorm. De Taaltrainer (www.detaaltrainer.nl) neemt vanaf dan niet alleen de didactische inhoud en de trainer voor haar rekening, maar ook de locatie, de planning en de organisatie. Tolken Select blijft verantwoordelijk voor het aanvragen van de PE punten en voor het registreren van de gevolgde opleidingen.

In de nieuwe opzet zal de nadruk liggen op de kwaliteit van de training en de trainer. We kiezen ervoor om kosten op het gebied van leslocatie en lunch zo laag mogelijk te houden, maar wel op een comfortabele manier. Doordat het voor De Taaltrainer ‘core business’ is om taaltrainingen te organiseren, kunnen ook de organisatiekosten omlaag.

Resultaat: vertrouwde kwaliteit en toptrainers, hetzelfde aantal PE-punten, tegen een zeer scherp tarief.

Meer informatie?

De eerstvolgende training Zakelijk & sociaal Nederlands (42 PE) start op 14 september 2013 en duurt 7 zaterdagen.

Oud-deelnemers:

  • ‘Heel nuttig en leerzaam. Conclusie = perfect!’ O. Ilmi
  • 'De cursusinhoud sluit aan bij het niveau van de groep. De kwaliteit van de docent is zeer hoog, waardoor het rendement hoog is.' M. Chbab
  • ‘Leerzaam en afwissend. De trainer is uitstekend.' E. Bosch
  • ‘Een individuele en aangename benadering van de cursisten, prettige sfeer, efficiënt gebruik van de tijd, uitstekende uitleg en begeleiding.’  M. Elias

Correct juridisch Nederlands

Op zaterdag 2 november organiseert De Taaltrainer i.s.m. Tolken Select een boeiende en intensieve workshop ‘Correct juridisch Nederlands’ (7 PE). Deze workshop is interessant voor juridisch tolken en vertalers, maar ook voor juristen, juridisch secretaresses, - medewerkers, en - adviseurs.

Voor meer informatie en aanmelden >>

Taaltrainingen op maat voor tolken en vertalers

Voor tolken of vertalers die hun ‘werktalen’ nog beter en professioneler willen leren spreken en/of schrijven. 30 lesuur, in onderling overleg in te delen. Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans.

Voor meer informatie en aanmelden Taaltrainingen op maat >>